Polední menu

POLEDNÍ MENU 25. února 2019

 

PŘEDKRM

1.

Hovězí tataráček na dvou topiknách s čerstvou sekanou cibulkou

89,-

POLÉVKA 

2.

Staročeská česnečka se šunkou, sýrem a opečeným chlebem

39,-

PIZZA 

3.

Pizza „12 opic“

(rajčatové sugo, mozzarella, šunka, ananas)

109,-

4.

Pizza  „Šestý smysl“

(smetana, mozzarella, gorgonzola, feferonky, slanina, kuřecí maso)

119,-

HLAVNÍ JÍDLA 

5.

Libový segedinský guláš z vepřového ramínka s vůní uzené papriky, houskové knedlíky

109,-

6.

Bezlepková čočka na kyselo s grilovanými kuřecími medailonky, restovaná vídeňská cibulka, kyselá okurka

119,-

7.

Anglický roastbeef z hovězí falešné svíčkové australského býčka, pečené brambory na tymiánu, holandská omáčka s čerstvým křenem

139,-

STÁLÝ PROGRAM

8.

Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terčík

149,-

TIP ŠEFKUCHAŘE

9.

(250g) Big steak z vepřové krkovičky na grilu, servírovaný na restované zelenině na červeném víně, máslová bramborová kaše

179,-