Polední menu

POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 15:00    17. BŘEZEN

POLÉVKY 

1.

Žampionový krém s krutony

59,-

2.

Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky

54,-

PŘEDKRM

3.

Hovězí tataráček s hrubozrnnou hořčicí a kapari na dvou topinkách, sekaná cibulka

139,- 

HLAVNÍ JÍDLA 

4.

Hrachová kaše s dušenou šunkou v páře a sázeným vejcem, restovaná cibulka, kyselá okurka

149,-

5.

Katův šleh s domácími bramboráčky

159,-

6.

Smažené vykoštěné stehení medailonky, vařené brambory, kyselá okurka

169,-

7.

Španělský vepřový ptáček, pečená jasmínová rýže s cibulkou

199,-

8.

Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky,
brusinkový terčík

189,-

9.

Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky

(variace salátů, caesar dresing, krutony, parmezán)

199,-

 

TIP ŠÉFKUCHAŘE

 

10.

Steak z kuřecích prsou na roštu zapečený s variací sýrů, smažené bramborové krokety, tatarská omáčka

249,-

 

DEZERTY

 

11.

Domácí cheesecake „Biograf” s tvarohovým krémem
a cukrovými višněmi

129,-

12.

2 ks palačinky s vanilkovou zmrzlinou a mačkanými jahodami, šlehačka

129,-