Polední menu
POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 14:00 3. února
POLÉVKY |
||
1. |
Čočková s uzeninou |
44,- |
2. |
Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky |
49,- |
PŘEDKRM |
||
3. |
Hovězí pastrami na salátovém lůžku s domácí majonézou |
109,- |
HLAVNÍ JÍDLA |
||
6. |
Babiččina koprovka s vejcem, vařené brambory |
139,- |
7. |
Domácí plněné bramborové knedlíky uzeným masem, dušené zelí ze soudku, restovaná cibulka |
149,- |
8. |
Smažené sýr gouda, vařené brambory, tatarská omáčka |
159,- |
9. |
Filírované kuřecí prso na roštu s omáčkou quattro formaggi, pečené brambory grenaille |
169,- |
10. |
Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terčík |
179,- |
11. |
Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky |
189,- |
|
TIP ŠÉFKUCHAŘE |
|
12. |
300g Big steak z vepřové krkovičky na grilu s restovanou slaninou a opečenou cibulkou, pečené brambory grenaille, tatarská omáčka |
199,- |
|
DEZERTY |
|
13. |
Domácí Cheesecake Biograf s tvarohovým krémem a cukrovými višněmi |
99,- |
14. |
Palačinky s vanilkovou zmrzlinou a mačkanými jahodami |
119,- |