Polední menu
POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 15:00
POLÉVKY |
||
1. |
Zelná s klobásou z domácí udírny |
59,- |
2. |
Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky |
54,- |
PŘEDKRM |
||
3. |
Hovězí tataráček s hrubozrnnou hořčicí a kapari, 3 ks topinek, sekaná cibulka |
139,- |
HLAVNÍ JÍDLA |
||
4. |
Sekané biftečky na grilu, houbové ragů, máslová bramborová kaše |
159,- |
5. |
Medailonky z kuřecích prsou na roštu podávané na těstovinovém salátu se zeleninou a dresingem |
169,- |
6. |
Smažený sýr gouda s čedarem, nové brambory, tatarská omáčka |
179,- |
7. |
200g Steak „Duroc” na grilu z kotlety amerického prasátka, pepřová omáčka, smažené steakové hranolky |
199,- |
8. |
Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terčík |
199,- |
9. |
Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky |
199,- |
|
TIP ŠÉFKUCHAŘE |
|
10. |
Steak z kuřecích prsou na roštu gratinovaný s hermelínem a brusinkami, smažené steakové hranolky, tatarská omáčka |
249,- |
11. |
8ks Restované krevety na olivovém oleji podávané na italském cuketovém rizotu |
249,- |
DEZERTY |
||
12. |
Domácí Cheesecake Biograf s tvarohovým krémem a cukrovými višněmi |
129,- |
13. |
Mačkané jahody s cukrem a domácí šlehačkou |
129,- |