Polední menu

POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 15:00    10. července

POLÉVKY 

1.

Čočková s párkem

64,-

2.

Vývar z hovězí oháňky s masem, zeleninou a nudlemi

59,-

PŘEDKRM

3.

Hovězí tataráček s hořčicovou espumou, nakládanými cibulkami a okurkou, 3 ks topinek

149,- 

HLAVNÍ JÍDLA 

4.

Talíř babiččiny koprovky s hovězím masem, houskové knedlíky

169,-

5.

Trhané vepřové ramínko v rozpečené bagetě s červeným zelím a mayo, smažené hranolky, sýrový dip

179,-

6.

Smažený hermelín, nadívaný šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka

189,-

7.

Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky,
brusinkový terčík 

199,-

8.

Do zlatova konfitovaná husa po staročesku, dušené červené zelí ze soudku, houskové knedlíky

209,-

9.

Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky

(variace salátů, caesar dresing, krutony, parmezán)

219,-

 

TIP ŠÉFKUCHAŘE

 

10.

Roastbeef z Hovězí picanhe plemene „Angus“ podávaný na pepřové omáčce, vařené brambory, tatarská omáčka

279,-

 

DEZERTY

 

11.

Domácí cheesecake s karamelem, sušenkami Lotus a zmrzlinou slaný karamel

149,-

12.

Vanilková panna cotta s mango sorbetem a domácí šlehačkou

149,-