Polední menu

POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 15:00

POLÉVKY 

1.

Zelná s klobásou z domácí udírny

59,-

2.

Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky

54,-

PŘEDKRM

3.

Hovězí tataráček s hrubozrnnou hořčicí a kapari, 3 ks topinek, sekaná cibulka

139,-

HLAVNÍ JÍDLA 

4.

Sekané biftečky na grilu, houbové ragů, máslová bramborová kaše

159,-

5.

Medailonky z kuřecích prsou na roštu podávané na těstovinovém salátu se zeleninou a dresingem

169,-

6.

Smažený sýr gouda s čedarem, nové brambory, tatarská omáčka

179,-

7.

200g Steak „Duroc” na grilu z kotlety amerického prasátka, pepřová omáčka, smažené steakové hranolky

199,-

8.

Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terčík

199,-

9.

Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky
(variace salátů, caesar dresing, krutony, parmezán)

199,-

 

TIP ŠÉFKUCHAŘE

 

10.

Steak z kuřecích prsou na roštu gratinovaný s hermelínem a brusinkami, smažené steakové hranolky, tatarská omáčka

249,-

11.

8ks Restované krevety na olivovém oleji podávané na italském cuketovém rizotu
s parmezánem

249,-

DEZERTY

12.

Domácí Cheesecake Biograf s tvarohovým krémem a cukrovými višněmi

129,-

13.

Mačkané jahody s cukrem a domácí šlehačkou 

129,-