Polední menu

POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 14:00 3. února

POLÉVKY 

1.

Čočková s uzeninou

44,-

2.

Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky

49,-

PŘEDKRM

3.

Hovězí pastrami na salátovém lůžku s domácí majonézou
a opečeném domácím chlebu

109,-

HLAVNÍ JÍDLA 

6.

Babiččina koprovka s vejcem, vařené brambory

139,-

7.

Domácí plněné bramborové knedlíky uzeným masem, dušené zelí ze soudku, restovaná cibulka

149,-

8.

Smažené sýr gouda, vařené brambory, tatarská omáčka

159,-

9.

Filírované kuřecí prso na roštu s omáčkou quattro formaggi, pečené brambory grenaille

169,-

10.

Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terčík

179,-

11.

Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky
(variace salátů, caesar dresing, krutony, parmezán)

189,-

 

TIP ŠÉFKUCHAŘE

 

12.

300g Big steak z vepřové krkovičky na grilu s restovanou slaninou a opečenou cibulkou, pečené brambory grenaille, tatarská omáčka

 199,-

 

DEZERTY

 

13.

Domácí Cheesecake Biograf s tvarohovým krémem a cukrovými višněmi

99,-

14.

Palačinky s vanilkovou zmrzlinou a mačkanými jahodami

119,-