Polední menu
POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 15:00 10. července
POLÉVKY |
||
1. |
Čočková s párkem |
64,- |
2. |
Vývar z hovězí oháňky s masem, zeleninou a nudlemi |
59,- |
PŘEDKRM |
||
3. |
Hovězí tataráček s hořčicovou espumou, nakládanými cibulkami a okurkou, 3 ks topinek |
149,- |
HLAVNÍ JÍDLA |
||
4. |
Talíř babiččiny koprovky s hovězím masem, houskové knedlíky |
169,- |
5. |
Trhané vepřové ramínko v rozpečené bagetě s červeným zelím a mayo, smažené hranolky, sýrový dip |
179,- |
6. |
Smažený hermelín, nadívaný šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka |
189,- |
7. |
Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, |
199,- |
8. |
Do zlatova konfitovaná husa po staročesku, dušené červené zelí ze soudku, houskové knedlíky |
209,- |
9. |
Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky (variace salátů, caesar dresing, krutony, parmezán) |
219,- |
|
TIP ŠÉFKUCHAŘE |
|
10. |
Roastbeef z Hovězí picanhe plemene „Angus“ podávaný na pepřové omáčce, vařené brambory, tatarská omáčka |
279,- |
|
DEZERTY |
|
11. |
Domácí cheesecake s karamelem, sušenkami Lotus a zmrzlinou slaný karamel |
149,- |
12. |
Vanilková panna cotta s mango sorbetem a domácí šlehačkou |
149,- |