Polední menu
POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 15:00 17. BŘEZEN
POLÉVKY |
||
1. |
Žampionový krém s krutony |
59,- |
2. |
Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky |
54,- |
PŘEDKRM |
||
3. |
Hovězí tataráček s hrubozrnnou hořčicí a kapari na dvou topinkách, sekaná cibulka |
139,- |
HLAVNÍ JÍDLA |
||
4. |
Hrachová kaše s dušenou šunkou v páře a sázeným vejcem, restovaná cibulka, kyselá okurka |
149,- |
5. |
Katův šleh s domácími bramboráčky |
159,- |
6. |
Smažené vykoštěné stehení medailonky, vařené brambory, kyselá okurka |
169,- |
7. |
Španělský vepřový ptáček, pečená jasmínová rýže s cibulkou |
199,- |
8. |
Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, |
189,- |
9. |
Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky (variace salátů, caesar dresing, krutony, parmezán) |
199,- |
|
TIP ŠÉFKUCHAŘE |
|
10. |
Steak z kuřecích prsou na roštu zapečený s variací sýrů, smažené bramborové krokety, tatarská omáčka |
249,- |
|
DEZERTY |
|
11. |
Domácí cheesecake „Biograf” s tvarohovým krémem |
129,- |
12. |
2 ks palačinky s vanilkovou zmrzlinou a mačkanými jahodami, šlehačka |
129,- |