Polední menu
POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 15:00 25. DUBEN
POLÉVKY |
||
1. |
Frankfurtská |
59,- |
2. |
Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky |
54,- |
PŘEDKRM |
||
3. |
Grilovaný hermelín s brusinkami na salátu, opečený domácí chléb |
139,- |
HLAVNÍ JÍDLA |
||
4. |
Talíř babiččiny koprovky s hovězím masem a vejcem, houskové knedlíky |
149,- |
5. |
Do zlatova pečené vykoštěné kuřecí stehení medailonky „Ala bažant”, listový špenát, naše bramborové knedlíky |
159,- |
6. |
Smažené smetanové holandské řízky se sýrem gouda, máslová bramborová kaše, kyselá okurka |
169,- |
7. |
Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terčík |
179,- |
8. |
Grilované kachní prso v úpravě sous-vide, podávané na teryaki omáčce, pečená jasmínová rýže s cibulkou |
189,- |
9. |
Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky (variace salátů, caesar dresing, krutony, parmezán) |
199,- |
|
TIP ŠÉFKUCHAŘE |
|
10. |
Steak z kuřecích prsou na roštu zapečený se žampiony a nivou, smažené hranolky, tatarská omáčka |
249,- |
|
DEZERTY |
|
11. |
Domácí cheesecake „Biograf” s tvarohovým krémem |
129,- |
12. |
Mačkané jahody s cukrem a domácí šlehačkou |
129,- |