Polední menu
POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 15:00 1. října
POLÉVKY |
||
1. |
Gruzinský boršč |
59,- |
2. |
Vývar z hovězí oháňky s masem, zeleninou a nudlemi |
54,- |
PŘEDKRM |
||
3. |
Vitello Tonnato (plátky roastbeefu s tuňákovou majonézou, opečený chleba) |
139,- |
HLAVNÍ JÍDLA |
||
4. |
Masové rizoto se zeleninou po srbsku sypané sýrem gouda, kyselá okurka |
159,- |
5. |
Telecí roastbeef na žampionovém ragů, chlupaté knedlíky |
169,- |
6. |
Smažený řízek z vepřové krkovičky, šťouchané brambory s máslem a jarní cibulkou, salát Coleslaw |
179,- |
7. |
Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, |
189,- |
8. |
Medailonky z kuřecích prsou na roštu, podávané na omáčce Quattro Formaggi, pečené brambory grenaille |
199,- |
9. |
Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky (variace salátů, caesar dresing, krutony, parmezán) |
209,- |
|
TIP ŠÉFKUCHAŘE |
|
10. |
Jelení kotletka na grilu podávaná na houbovém ragů, šťouchané brambory |
259,- |
|
DEZERTY |
|
11. |
Domácí cheesecake s karamelem, sušenkami Lotus a zmrzlinou slaný karamel |
149,- |
12. |
Mačkané jahody s cukrem a čerstvou šlehačkou |
149,- |