Polední menu

POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 15:00     1. října 

POLÉVKY 

1.

Gruzinský boršč

59,-

2.

Vývar z hovězí oháňky s masem, zeleninou a nudlemi

54,-

PŘEDKRM

3.

Vitello Tonnato (plátky roastbeefu s tuňákovou majonézou, opečený chleba)

139,- 

HLAVNÍ JÍDLA 

4.

Masové rizoto se zeleninou po srbsku sypané sýrem gouda, kyselá okurka

159,-

5.

Telecí roastbeef na žampionovém ragů, chlupaté knedlíky

169,-

6.

Smažený řízek z vepřové krkovičky, šťouchané brambory s máslem a jarní cibulkou, salát Coleslaw

179,-

7.

Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky,
brusinkový terčík 

189,-

8.

Medailonky z kuřecích prsou na roštu, podávané na omáčce Quattro Formaggi, pečené brambory grenaille

199,-

9.

Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky

(variace salátů, caesar dresing, krutony, parmezán)

209,-

 

TIP ŠÉFKUCHAŘE

 

10.

Jelení kotletka na grilu podávaná na houbovém ragů, šťouchané brambory
s máslem a jarní cibulkou

259,-

 

DEZERTY

 

11.

Domácí cheesecake s karamelem, sušenkami Lotus a zmrzlinou slaný karamel

149,-

12.

Mačkané jahody s cukrem a čerstvou šlehačkou

149,-