Polední menu
POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 15:00 10. června
POLÉVKY |
||
1. |
Kulajda s vejci |
64,- |
2. |
Vývar z hovězí oháňky s masem, zeleninou a nudlemi |
59,- |
PŘEDKRM |
||
3. |
Tatarský biftek podávaný s hořčicovou espumou, okurkami Cornichons |
139,- |
HLAVNÍ JÍDLA |
||
4. |
Gratinované francouzské brambory s uzeninou, vejci a sýrem, rajčatový salátek |
159,- |
5. |
Kuřecí roláda podávaná s pečenou kořenovou zeleninou, máslová bramborová kaše |
169,- |
6. |
Smažené hermelín s brusinkami, vařené brambory, tatarská omáčka |
179,- |
7. |
Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, |
189,- |
8. |
200g Steak z vepřové krkovičky na grilu se šunkou a volským okem, pečené brambory grenaille, tatarská omáčka |
199,- |
9. |
Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky (variace salátů, caesar dresing, krutony, parmezán) |
209,- |
|
TIP ŠÉFKUCHAŘE |
|
10. |
Marinované kuřecí prso na roštu v sladkopikantní teriyaki omáčce, smažené hranolky, tatarská omáčka |
249,- |
|
DEZERTY |
|
11. |
Domácí cheesecake s karamelem, sušenkami Lotus a zmrzlinou slaný karamel |
139,- |
12. |
Mačkané jahody s cukrem a domácí šlehačkou |
139,- |