Polední menu

POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 15:00    25. DUBEN

POLÉVKY 

1.

Frankfurtská

59,-

2.

Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky

54,-

PŘEDKRM

3.

Grilovaný hermelín s brusinkami na salátu, opečený domácí chléb

139,- 

HLAVNÍ JÍDLA 

4.

Talíř babiččiny koprovky s hovězím masem a vejcem, houskové knedlíky

149,-

5.

Do zlatova pečené vykoštěné kuřecí stehení medailonky „Ala bažant”, listový špenát, naše bramborové knedlíky

159,-

6.

Smažené smetanové holandské řízky se sýrem gouda, máslová bramborová kaše, kyselá okurka

169,-

7.

Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terčík 

179,-

8.

Grilované kachní prso v úpravě sous-vide, podávané na teryaki omáčce, pečená jasmínová rýže s cibulkou

189,-

9.

Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky

(variace salátů, caesar dresing, krutony, parmezán)

199,-

 

TIP ŠÉFKUCHAŘE

 

10.

Steak z kuřecích prsou na roštu zapečený se žampiony a nivou, smažené hranolky, tatarská omáčka

249,-

 

DEZERTY

 

11.

Domácí cheesecake „Biograf” s tvarohovým krémem
a cukrovými višněmi

129,-

12.

Mačkané jahody s cukrem a domácí šlehačkou

129,-