Polední menu

POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 15:00    10. června

POLÉVKY 

1.

Kulajda s vejci

64,-

2.

Vývar z hovězí oháňky s masem, zeleninou a nudlemi

59,-

PŘEDKRM

3.

Tatarský biftek podávaný s hořčicovou espumou, okurkami Cornichons
a dvěma kusy topinek

139,- 

HLAVNÍ JÍDLA 

4.

Gratinované francouzské brambory s uzeninou, vejci a sýrem, rajčatový salátek

159,-

5.

Kuřecí roláda podávaná s pečenou kořenovou zeleninou, máslová bramborová kaše

169,-

6.

Smažené hermelín s brusinkami, vařené brambory, tatarská omáčka

179,-

7.

Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky,
brusinkový terčík 

189,-

8.

200g Steak z vepřové krkovičky na grilu se šunkou a volským okem, pečené brambory grenaille, tatarská omáčka

199,-

9.

Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky

(variace salátů, caesar dresing, krutony, parmezán)

209,-

 

TIP ŠÉFKUCHAŘE

 

10.

Marinované kuřecí prso na roštu v sladkopikantní teriyaki omáčce, smažené hranolky, tatarská omáčka

249,-

 

DEZERTY

 

11.

Domácí cheesecake s karamelem, sušenkami Lotus a zmrzlinou slaný karamel

139,-

12.

Mačkané jahody s cukrem a domácí šlehačkou

139,-