Polední menu

POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 15:00   24. dubna

POLÉVKY 

1.

Rajčatová s kapkou olivového oleje a parmezánu

49,-

2.

Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky

54,-

PŘEDKRM

3.

Hovězí tatarský biftek z kýty mladého býčka, cibule, 2ks topinek

139,-

HLAVNÍ JÍDLA 

4.

Těstoviny Linguine „Carbonara” s parmezánem
(slanina, česnek, smetana)

149,-

5.

Do zlatova konfitované králičí stehno, listový špenát, naše bramborové knedlíky

159,-

6.

Smažený řízek z vepřové kotlety, máslová bramborová kaše, kyselá okurka

169,-

7.

Španělský vepřový ptáček, pečená rýže s cibulkou

179,-

8.

Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terčík

189,-

9.

Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky
(variace salátů, caesar dresing, krutony, parmezán)

199,-

 

TIP ŠÉFKUCHAŘE

 

10.

Steak z kuřecích prsou na roštu s gratinovaným hermelínem, smažené bramborové krokety, tatarská omáčka

249,-

DEZERTY

11.

Domácí Cheesecake Biograf s tvarohovým krémem a cukrovými višněmi

129,-

12.

Mačkané jahody s cukrem a domácí šlehačkou 

129,-