Polední menu
POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 15:00 24. dubna
POLÉVKY |
||
1. |
Rajčatová s kapkou olivového oleje a parmezánu |
49,- |
2. |
Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky |
54,- |
PŘEDKRM |
||
3. |
Hovězí tatarský biftek z kýty mladého býčka, cibule, 2ks topinek |
139,- |
HLAVNÍ JÍDLA |
||
4. |
Těstoviny Linguine „Carbonara” s parmezánem |
149,- |
5. |
Do zlatova konfitované králičí stehno, listový špenát, naše bramborové knedlíky |
159,- |
6. |
Smažený řízek z vepřové kotlety, máslová bramborová kaše, kyselá okurka |
169,- |
7. |
Španělský vepřový ptáček, pečená rýže s cibulkou |
179,- |
8. |
Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terčík |
189,- |
9. |
Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky |
199,- |
|
TIP ŠÉFKUCHAŘE |
|
10. |
Steak z kuřecích prsou na roštu s gratinovaným hermelínem, smažené bramborové krokety, tatarská omáčka |
249,- |
DEZERTY |
||
11. |
Domácí Cheesecake Biograf s tvarohovým krémem a cukrovými višněmi |
129,- |
12. |
Mačkané jahody s cukrem a domácí šlehačkou |
129,- |